Forside

Klik for at komme til forsiden Profil Kontakt
Forside

Profil

Regulativ

Vedtægter

Takstblad

Referater

Vandanalyse og hårdhedsgrad

ÅRSREGNSKABER

Kontakt

Særlige meddelelser

Leveringsbestemmelser

Bestyrelsen

Projekt Vandværk

Kort

OpdateringerSærlige meddelelser 

09-02-2020.

Så nærmer tiden sig atter for den årlige generalforsamling, i den forbindelse bedes man venligst sætte kryds i sin kalender mandag d.23 marts kl.1900, og det er som sædvanlig i Viemose egnshus, glæder os til at se jer alle.

Ved generalforsamlingen vil bestyrelsen stille forslag om at der indledes forhandlinger med Langebæk vandværk om fremtidig sammenlægning.

Der vil blive lagt link op til regnskab når det er revideret hos revisor

 

05-02 2020

Tirsdag d.11 og onsdag d.12 februar kan der I forbindelse med opsætning af trykforøger opstå uregelmæssigheder i vandleverancen til andelshavere bosiddende i Viemose i området fra Bøgehøjvej og  vest over (mod Skovlinien).

 

04-11 2019.

Så er det igen blevet tid for den årlige aflæsning af vandmåler, I vil derfor i den kommende tid måske kunne se en bil med antenne på taget kører rundt, så bare tag det roligt, det er ikke pejlevognen, det er bare os der læser af :-). 

08-07 2019.

Grundet service på vandværket  fredag d.12 juli vil vandværket blive lukket, vandet vil i stedet blive leveret af Mern vandværk, dette kan medføre reduceret tryk, men der skulle være vand hele tiden. Venligst giv denne besked videre til naboer mv. 

 

24-5 2019.

Der er her til morgen konstateret vandbrud på Vandværksvej, under reparation af denne vil der  opstå uregelmæssigheder i vandforsyningen

Vandanalyse :-)

Kan med stor glæde annoncerer at vi d.14-5 2019 fik foretaget analyse af drikkevand på ledningsnettet, i den forbindelse bad vi om at få analyseret for det sidste nye stof Chlorothalonil Amidsulfonsyre,og vi kan med stor glæde konstaterer at der ikke kunne måles noget, så umiddelbart lader det til at vi går fri.

Generalforsamling.

Årets generalforsamling afholdes i år mandag d.25 marts 2019 kl.1900 i Viemose forsamlingshus. Kom og deltag, det vil vi sætte pris på.

Klik her for regnskab 2018 og budget 2019

 

Analyser.

16-01 2018

Vi kan med stor glæde berette at vi har fået foretaget en udvidet analyse af vores ene boring samt ledningsnet, som viser at vi  ingen pesticider har i vores vand. Under fanen vandanalyse og hårdhed kan analyserapporterne ses  

 

Vandspild

16-01 2019

Vi har gennem de sidste par dage konstateret et forhøjet vandforbrud i Gl. Kalvehave, man bedes derfor tjekke sin måler for at se om der skulle være en uregelmæssighed

 

 

 

 

Gå direkte til særlige meddelelser, klik på ovenstående link 

Velkommen til

KALVEHAVE VANDVÆRK AMBA.

 

 

Beliggenhed: LARS HANSVEJ 2. GL. KALVEHAVE.

 

VAGTTELEFON: 29 61 16 88.

Dette er vandværkspasserens mobilnr. Hertil kan ringes i tilfælde af f.eks vandbrud , uregelmæssigheder i driften eller lignende

 For yderlig information,se under Kontakt i sideoversigten

 

e-mail: vand@kalvehavevv.dk

                                   

                                                    Siden er sidst opdateret d.09- 02  2020